Partit Socialdemòcrata

El PS demana a Govern pel futur dels terrenys on s’havia de construir The Cloud

Crea: 07/02/2019 - 13:08
La zona on s'havia d'ubicar The Cloud, ara de nou en obres.
El conseller general del Grup Parlamentari Socialdemòcrata (GPS) Jordi Font vol que Govern aclareixi quin serà el futur dels terrenys d’Andorra la Vella on s’havia de construir l’edifici The Cloud. Per això, ha presentat una pregunta que l’executiu haurà de respondre de forma oral en la sessió parlamentària de control prevista per al dijous 11 de juliol. El polític escaldenc defensa que els ciutadans, tant del país en general com de la capital en particular, tenen el dret a saber quin serà l’ús d’aquest espai un cop confirmat “l’estrepitós fracàs d’un dels projectes estrella” de Demòcrates per Andorra (DA).
 
En l’escrit tramitat aquest dimarts a Sindicatura, el parlamentari socialdemòcrata recorda que “en el marc del fallit projecte de construcció de The Cloud es va enderrocar l’antic edifici d’Andorra Telecom a l’avinguda Mertixell d’Andorra la Vella” i que “només es va deixar en peu les instal·lacions tècniques”. A més, apunta que “en un primer moment, un cop confirmada la suspensió del projecte, es va ubicar a l’espai antigament ocupat per l’edifici d’Andorra Telecom una plaça pública” i que “ara s’estan realitzant diferents actuacions d’urbanització als entorns de la zona”. 
 
Per això, formula diferents preguntes que vol que Govern respongui en la sessió de control. En primer lloc, si “és el projecte que s’està realitzant en aquests moments el definitiu per a aquesta zona d’Andorra la Vella” i, en aquest cas, “a què es destinarà aquest espai” així com altres detalls com “quines característiques” i “quin cost” tindrà. També vol saber “qui el sufragarà” i “qui es cuidarà del manteniment i de la regulació del mateix”. Per últim també pregunta si “s’ha signat algun acord de cessió de l’espai amb el Comú d’Andorra la Vella”. 
 
Font ha argumentat la motivació de la seva iniciativa de cara a la sessió de control tot posant en relleu que “els ciutadans del país i, particularment, els d’Andorra la Vella tenen el dret de saber després de l’estrepitós fracàs d’un dels projectes estrella del Govern a què i com es destinarà l’espai reservat per The Cloud”.