Partit Socialdemòcrata

El PS demana el currículum vitae de la nova membre del Consell Superior de la Justícia

Crea: 07/10/2017 - 15:03
El conseller general del PS, Pere López, durant una sessió.
El conseller general del Partit Socialdemòcrata (PS) Pere López ha tramitat una demanda d’informació a Sindicatura mitjançant la qual demana que se li faciliti el currículum vitae de la nova membre del Consell Superior de la Justícia (CSJ) Maria Carme Torres. Des de la formació s’ha posat en relleu que, a diferència del que s’ha fet habitualment amb anteriors nomenaments, aquesta documentació no ha estat transmesa en aquesta ocasió als grups parlamentaris.
 
En concret, l’escrit enviat per López a l’òrgan rector del Consell General demana “el currículum vitae de la Sra. Maria Carme Torres Orpinell nomenada pel Govern membre del Consell Superior de la Justícia”. 
 
Els consellers generals del PS han sabut d’aquest nomenament després de rebre la carta d’invitació a l’acte de jurament de la senyora Torres, que s’ha de celebrar dimecres vinent (16.00 h.) a la Casa de la Vall. Una pràctica habitual era adjuntar també informació sobre la trajectòria professional de la persona escollida per al càrrec. En aquesta ocasió, però, això no ha estat així. Per això, des del PS s’ha volgut fer la demanda d’informació i, d’aquesta forma, poder conèixer en profunditat l’experiència i mèrits de la nova membre del màxim òrgan rector de la justícia andorrana.
 
El PS vol estar molt vigilant al voltant dels nomenaments que es puguin fer en un futur en l’àmbit de la justícia i molt particularment en el CSJ.
 
Tags: 

Sobre l'autor

imatge de PS
PS