Partit Socialdemòcrata

Vendrell veu positiu que s’agafi una persona externa davant la situació que es viu al servei de circulació

Crea: 03/27/2018 - 13:19
Dos urbans d'Escaldes.
La  consellera de Partit Socialdemòcrata+Independents (PS+I) al comú d’Escaldes-Engordany, Cèlia Vendrell, valora de forma positiva que des de la corporació s’hagi situat una persona externa per mirar de reconduir la situació que es viu al servei de circulació. El malestar ha acabat derivant, segons s’ha conegut aquesta setmana, en una querella per part d’un grup d’agents del cos cap a la direcció per presumptes coaccions i amenaces. Sobre aquesta darrera acció, la representant de PS+I s’ha limitat a indicar que els urbans denunciants “estan en el seu dret” de fer-la. 
 
Vendrell ha posat en relleu que fa dies que segueix amb preocupació la situació dins del servei de circulació a la parròquia i que del tema s’ha parlat tant amb els responsables de recursos humans com amb els cònsols. “Em preocupa i ja en una comissió tant Marc Magallón com jo vam demanar saber què estava passant”, ha explicat. “Arran de la conversa, ja vaig dir que trobaríem encertat que, des del comú, s’intentés agafar una persona externa per mirar de reorientar la situació”, ha comentat la consellera. 
 
La idea també va ser debatuda amb els cònsols, que “ho veuen de la mateixa manera”. I ésque Vendrell veu positiu l’arribada d’aquesta persona externa perquè “de forma temporal pugui posar la situació una mica en ordre i veure per què hi ha aquest malestar”. L’escollit “començarà a treballar a l’abril i li donem un vot de confiança”.  
 
Sobre l’acció judicial presentada per un grup d’agents a la Batllia, Vendrell ha optat per ser prudent fins a no tenir més informació i poder parlar amb els urbans implicats. Tot i això, sí que ha indicat que “tenen tot el seu dret de plantejar aquesta denúncia si se senten en aquesta situació”.
 

Tags: 
Territori: 

Sobre l'autor

imatge de PS
PS