Partit Socialdemòcrata

Units pel Canvi denuncia l’estat de “deixadesa total” de les urbanitzacions lauredianes que comporta “un perill”

Crea: 12/02/2019 - 20:22

Sánchez proposa arribar a acords amb els propietaris per trobar “una solució definitiva”

 

La candidatura d’Units pel Canvi ha denunciat aquest dilluns l’estat de “deixadesa total” en que es troben les urbanitzacions construïdes abans de l’any 2000, on “contínuament hi ha problemes”, ha explicat la número 2 i candidata a cònsol menor, Maria Carme Sánchez. El mateix passa amb les carreteres secundàries, que s’haurien d’anar adequant de mica en mica, un tram cada any. Tot plegat “arriba un moment que és un perill per la ciutadania”, ha manifestat Sánchez, com per exemple de despreniments de terres, forats als accessos, etcètera.

Pels membres d’Units pel Canvi, “el Comú s’hi hauria d’implicar d’una vegada per totes per trobar solucions”. En aquest sentit, la candidata a cònsol menor, acompanyada del número 1, Joan Travesset, ha proposat la celebració de diverses reunions amb els propietaris de les diferents urbanitzacions per “arribar a un acord i trobar una solució definitiva”. Sánchez ha exposat que, degut a la falta de transparència, hi ha molts espais en els que no es coneixen quin és l’estat de serveis com el clavegueram o altres, i que caldrà establir prioritats amb els residents dels diferents nuclis per llavors destinar “uns pressupostos adequats per solucionar-ho”.

A l’entendre de Sánchez, “cadascuna té problemàtiques diferents, però en realitat totes radiquen en el mateix: en una deixadesa en la què les urbanitzacions s’han deixat en el mateix estat que quan es van fer”.