Partit Socialdemòcrata

Suport de PS+I al projecte de reforma de les avingudes Joan Martí i François Mitterrand

Crea: 01/17/2019 - 19:46
Imatge de com quedaran les avingudes d'Encamp (Comú d'Encamp).
El comú d’Encamp ha aprovat l’adjudicació de la primera fase de la reforma de les avingudes François Mitterand i Joan Martí. Concretament, es destinaran 5,47 milions d’euros a les obres, que permetran embellir el tram situat entre la plaça de Sant Miquel i l’hotel Rosaleda. El projecte compta amb el suport dels dos consellers de Partit Socialdemòcrata+Independents (PS+I), Joan Sans i Pere Marsenyach, que han posat en relleu l’impuls econòmic que aquesta actuació pot comportar per als comerços de la zona. 
 
“Es tracta d’una molt bona notícia”, ha indicat Sans, tot remarcant que “hem participat en el projecte” i que “hem defensat que era necessari des del darrer mandat”. Al seu entendre, la millora de les dues avingudes “afavorirà la vida dels pocs comerços que hi ha” i ha posat en relleu que una remodelació com aquesta juntament amb un bon pla de dinamització és necessari a casa nostra”. 
 
Les obres suposaran una inversió per part del comú de 5,47 milions d’euros, dels quals 3,9 per al present exercici i la resta previstos ja per l’any 2020. A més, part d’aquesta despesa serà assumida pels propietaris via la fórmula de les contribucions especials.
 
Sans i Marsenyach han apuntat que aquest ha de ser només un primer pas, ja que, en anys posteriors, cal ampliar aquesta reforma a la resta de trams de totes dues avingudes. “Confiem i seguirem defensant que la millora ha d’anar més enllà”, ha indicat Sans. 
 
 
Els dos consellers han explicat també que estan treballant per tancar juntament amb els dos consellers de la minoria liberal i amb la majoria un document pel qual tots els grups es comprometen a continuar amb el pla de dinamització econòmica en el mandat vinent, sigui quin sigui el guanyador de les eleccions comunals previstes per al desembre. “Volem que quedi plasmada la voluntat de tots plegats”, ha manifestat Sans, que ha destacat que “tenim la proposta de la majoria i hem pogut fer aportacions amb l’altre grup de la minoria”. 
 
Territori: