Partit Socialdemòcrata

PS+Independents demana una reunió per parlar del subministrament d’aigua i del futur de Capesa

Crea: 04/07/2016 - 17:47
Vendrell, durant una roda de premsa a la seu del PS.
 La consellera de PS+Independents (PS+I) al comú d’Escaldes-Engordany, Cèlia Vendrell, ha demanat poder mantenir una reunió amb tots els agents responsables del subministrament d’aigua a la parròquia. La trobada ha de servir per abordar diferents assumptes tan vinculats a les mesures que han de servir per garantir que no hi hagi nous talls de distribució com al futur de la societat encarregada de la distribució, Capesa. 
 
En la carta, tramitada aquest dijous, la representant de PS+I a la corporació sol·licita poder mantenir aquesta reunió que, com apunta Vendrell, seria “amb tots els agents implicats”. És a dir, amb els cònsols i també amb la direcció de l’empresa distribuïdora. A la trobada, es tractarien diversos assumptes que, a l’entendre de la formació, són de gran importància.
 
Per una banda, hi haurà tot el tema del subministrament d’aigua. Així, es vol conèixer “l’estat de les obres del nou dipòsit” i, a la vegada, “saber si s’han pres mesures a la zona de l’esllavissada de Claror perquè es minimitzin els efectes de les pluges i del desglaç en la terbolesa de l’aigua”. En aquest sentit, ja fa dies que la consellera de PS+I va advertir que amb l’arribada del bon temps hi havia risc de nous problemes en el subministrament.
 
L’altra part de la reunió ha de servir per aclarir dubtes que la formació té en relació al futur de Capesa. En concret, es vol demanar si l’ampliació de capital anunciada obligarà o no a modificar els estatuts de la societat. També es vol reclamar informació sobre el calendari previst de l’operació. 
 
Vendrell ha explicat que “fem la nostra feina de consellers a l’oposició”, tot remarcant que “és un tema d’aigua potable i afecta tota la població d’Escaldes i tots els seus visitants”. Per tant, són qüestions “prou delicades” per “fer-ne un seguiment acurat”. 

Territori: