Partit Socialdemòcrata

PS+I expressa dubtes pel cost elevat previst per al nou mercat de Nadal d’Andorra la Vella

Crea: 07/22/2016 - 12:12
Carmona i Samarra, al mercat de Nadal de l'any passat.
La consellera de PS+Independents al comú d’Andorra la Vella Lídia Samarra ha expressat els dubtes que dins la formació genera el cost que pot tenir el mercat de Nadal que la majoria comunal vol impulsar enguany a la parròquia. Tot i considerar que el projecte pot ser positiu, preocupa l’elevada despesa, 360.000 euros, que es vol destinar a la iniciativa. 
 
Així ho ha manifestat la representant de PS+I a la minoria del comú Lídia Samarra durant la sessió celebrada aquest dijous i que tenia entre els seus punts de l’ordre del dia diferents moviments pressupostaris per incrementar la partida destinada a la futura fira nadalenca. En aquest sentit, la formació ha optat per abstenir-se en la votació, ja que “hi ha certs canvis que veiem necessaris per al funcionament del departament de Turisme, pel manteniment d’edificis o pel dia a dia”, però “amb d’altres, com és l’augment de partida per al mercat de Nadal, no hi estem al cent per cent d’acord”. 
 
Durant la sessió també s’ha aprovat l’enderrocament de la casa del Benefici. A preguntes de Samarra, la cònsol major de la parròquia, Conxita Marsol, ha avançat que, un cop derruït l’edifici, provisionalment es farà una zona de jardins a l’espera de tenir enllestit el pla de reordenament dels entorns de la Casa de la Vall.
 
També hi haurà una zona de lleure a Ciutat de Valls, al costat de l’antiga escola espanyola. Així ho ha explicat Marsol, que responia una pregunta formulada per la consellera de PS+I. Samarra ha expressat la convicció que, a l’espera de “com es realitzi”, el projecte “és positiu pel poble” perquè, ha recordat, “és un barri que necessita zones enjardinades, per la canalla”. 
 
Una altra iniciativa que s’ha revelat durant la sessió, també després d’una pregunta de Samarra, ha estat la que el comú vol impulsar en un edifici ara mateix en desús a l’avinguda Santa Coloma. Marsol ha explicat que s’està negociant amb la propietat per poder tirar endavant un equipament que no ha volgut concretar però que, ha indicat, permetria donar un impuls a la zona.