Partit Socialdemòcrata

PS+I espera la resolució del procés judicial abans de posicionar-se sobre la situació de Marc Calvet

Crea: 02/28/2017 - 10:56
Façana del comú d'Escaldes (RTVA).
Des de Partit Socialdemòcrata+Independents (PS+I) volem realitzar diferents consideracions sobre la situació judicial en què es troba el cònsol menor d’Escaldes-Engordany, Marc Calvet.
 
En primer lloc, des de la formació fa temps que érem conscients de l’existència d’un procediment judicial pel qual Calvet havia de ser processat pels presumptes delictes de calúmnies, injúries i difamació després d’una querella presentada per part d’un ciutadà de la parròquia. Enteníem, però, que es tractava d’un afer entre dues persones privades, malgrat que una d’elles ocupi actualment un càrrec públic com és el de cònsol menor d’Escaldes.
 
En segon lloc, cal remarcar que el procés judicial encara està obert i, per tant, no hi ha una sentència ferma on es condemni Calvet. Per tant, entenem que cal deixar treballar a la justícia i volem expressar tota la nostra confiança en ella perquè arribi a una correcta resolució. 
 
Per últim, volem deixar constància que, per ara, no demanem que Calvet abandoni el seu càrrec com a cònsol menor. Això sí, entenem que, si al final del procés judicial, és declarat culpable, seria ell mateix per voluntat pròpia qui hauria de prendre la decisió de presentar la seva renúncia per salvaguardar la institució. En cas que, si acaba sent condemnat, no ho fes, des de PS+I sí que se li reclamaria aquesta dimissió. 
 
Territori: