Partit Socialdemòcrata

PS+I celebra que els funcionaris del comú d’Andorra la Vella cobrin tot el GAdA que se’ls deu de cop

Crea: 04/17/2019 - 20:06
Samarra, durant una sessió de comú anterior.
La consellera de Partit Socialdemòcrata+Independents (PS+I) al comú d’Andorra la Vella Lídia Samarra ha celebrat que es tanqui definitivament l’afer del pagament de les primes per la gestió de l’acompliment (GAdA) que s’havien congelat als funcionaris de la corporació després de molts anys d’espera. Així, s’ha mostrat favorable a l’aprovació del crèdit extraordinari d’un milió d’euros que permetrà complir amb aquesta obligació, després d’un llarg periple judicial.
 
Samarra ha recordat que l’afer del GAdA ha estat “una preocupació” per a PS+I des de fa temps. Per això, s’ha mostrat satisfeta pel fet que ara els diners que es deuen als funcionaris es paguin “sencers”. En aquest cas, serà a la nòmina que els funcionaris percebran a finals d’abril. 
 
La consellera socialdemòcrata ha donat suport a l’aprovació del crèdit extraordinari necessari per fer aquest pagament. En aquest sentit, ha posat en relleu que “ara, les arques del comú estan bé i, per tant, és correcte que es pagui de cop”, i no s’allargui més el que ha definit com a “una agonia” que “ja ha durat massa”. 
 

Tags: 
Territori: