Partit Socialdemòcrata

MovemOrdino es compromet a revisar els salaris dels treballadors públics per equiparar-los als del sector privat


Crea: 12/02/2019 - 20:07

Sandra Tudó assegura que el 60% del personal comunal cobra el salari mínim i “això no és bo ni per la parròquia ni per la vida familiar”

 

La candidatura de Movem Ordino ha exposat aquest dimarts les línies del seu programa relatives a la Funció Pública, que passen per millorar la conciliació laboral i familiar, la motivació del personal i la revisió salarial. Així, la candidata a cònsol major, Sandra Tudó, s’ha compromès a revisar els salaris per equiparar-los “el màxim possible amb el sector privat” i pujar el mínim als 1.200 euros mantenint els triennis.

El 60% del personal del Comú cobra el salari mínim i “això no és bo ni per la parròquia ni per la vida familiar”, ha sentenciat la número 1 de Movem Ordino. En aquest sentit, Tudó s’ha compromès a “millorar els salaris”, pujant els mínims als 1.200 euros mantenint els triennis. Així mateix, ha assegurat que “revisarem totes les bases salarials perquè ens puguem equiparar el màxim possible amb el sector privat”.

Més enllà de l’eix salarial, la candidata a cònsol major ha parlat de la motivació del personal. En aquest punt, Tudó ha exposat que es vol que el personal “pugui posar en pràctica les seves expectatives i la seva persona dins el Comú”. Així, es programaran formacions perquè els treballadors “també tinguin una motivació personal per tirar endavant la casa comuna com es mereix el poble”.

 

Territori: