Partit Socialdemòcrata

La consellera de PS+Independents Dolors Carmona opta a ser l’andorrana de l’any

Crea: 04/22/2016 - 11:42
Carmona xerra amb padrins durant una visita a l'hostal Calones.
La consellera de PS+Independents al comú d’Andorra la Vella Dolors Carmona ha estat seleccionada com a una de les 15 personalitats semifinalistes en l’edició 2015 del premi Andorrà de l’any que organitza el Periòdic d’Andorra. La representant socialdemòcrata a la corporació de la capital ha rebut un important nombre de suports en les votacions prèvies que han servit per triar els quinze aspirants, dels quals, en unes noves votacions via SMS i internet, ara cal seleccionar-ne els tres finalistes.
 
El premi Andorrà de l’Any compleix una nova edició i serveix, segons expliquen des del mateix rotatiu per “triar la persona o institució que més ha fet per Andorra el 2015 i donar-li el reconeixement que mereix”. A més, destaquen des de El Periòdic, qui escull tant els finalistes com el guanyador és “la gent del país, la gent del carrer, treballadors i habitants d’Andorra”.
 
El passat divendres va finalitzar el termini de presentació de propostes i Carmona ha estat una de les quinze persones o institucions que més suports ha acumulat. Per tant, la seva candidatura passa ara a la segona fase del premi. A més de la política del PS també hi figuren, entre altres, el president de la Federació Andorrana d’Esquí (FAE), Albert Coma; l’enginyer Jordi Llovera; els Castellers d’Andorra, els Fallaires d’Andorra, l’escultor Sergi Mas o el director de Protecció Civil, Francesc Areny. 
 
Tots ells passen ara a una segona fase de votacions que es poden efectuar de dues maneres. Per una banda, via SMS al número 707 amb el missatge andorradelany seguit del nom del candidat escollit. Per l’altra, via la pàgina web de El Periòdic o el seu correu electrònic: andorradelany@elperiodic.ad
 
El termini de votacions finalitzarà el proper 15 de maig. Dels resultats d’aquesta consulta sortiran els noms dels tres finalistes. El guanyador es coneixerà en una gala que tindrà lloc durant la segona quinzena de maig.