Partit Socialdemòcrata

La candidatura del PS + Independents d’Escaldes-Engordany proposa ampliar la Llar de Jubilats per fomentar l’intercanvi intergeneracional

Crea: 12/02/2019 - 20:29
 

Gili afirma que “volem que aquestes persones es puguin continuar sentit útils, que puguin compartir el seu saber”

La candidatura del Partit Socialdemòcrata + Independents d’Escaldes-Engordany ha presentat, aquest dilluns, les seves propostes dirigides a la gent gran, entre les que destaquen el servei d’àpats a domicili i l’ampliació de la Llar de Jubilats i la creació d’un banc de temps per afavorir l’intercanvi de coneixements i les relacions intergeneracionals.

Ha estat la candidata a cònsol major, Rosa Gili, l’encarregada d’exposar les diferents propostes. Així, ha exposat que “volem ampliar la Llar de Jubilats per tenir més espai per a ells i afavorir les activitats intergeneracionals”. Gili ha exposat que la voluntat no és altra que els padrins i padrines de la parròquia “puguin tenir un envelliment actiu” i en aquest sentit també “volem que aquestes persones es puguin continuar sentint útils, que puguin compartir el seu saber i puguin relacionar-se amb d’altres persones i fins i tot altres generacions per crear sinergies”. És en aquest punt que s’emmarca el banc de temps i altres “programes de transmissió de coneixement” per tal de, justament, “valoritzar tot el que aquestes persones poden aportar a d’altres i d’aquesta manera fer activitats que aportin a totes les parts”, ha manifestat Gili.

També per incentivar que la gent gran tingui un envelliment actiu, la candidatura del PS i Independents proposa ampliar, encara més, el ventall d’activitats i propostes que s’ofereixen des de la Llar de Jubilats proposant-ne que “puguin convenir a tots els gustos” i així mobilitzar els que encara no participen de les activitats, ha explicat la candidata a cònsol major.

Per altra banda, una altra de les propostes és la d’oferir el servei d’àpats a domicili per aquelles persones “que ho necessitin i que per raons vàries no es poden desplaçar fins a la Llar de Jubilats”, ha exposat la número 1.

 

Territori: