Partit Socialdemòcrata

El PS convoca reunions de poble a Encamp i el Pas de la Casa per conèixer les inquietuds de la ciutadania

Crea: 10/06/2019 - 20:14
David Rios conversa amb Eduard Ricard Garcia, Enric Riba, Teresa Recasens i Demelsa Azzopardi.
David Rios, candidat a les eleccions comunals d’Encamp, ha anunciat aquest diumenge a la tarda que el projecte que lidera ha convocat per aquesta setmana dues reunions de poble. La primera reunió es farà a Encamp el dimarts 8 d’octubre a les 20:15 a la cerveseria Signum, al costat de l’edifici del telecabina. L’altra reunió es farà el dijous 10 d’octubre a les 20:30 al Pas de la Casa.
 
L’objectiu d’aquestes reunions de poble, que estan obertes a tota la ciutadania, és escoltar els neguits dels ciutadans en temes com la compra del Prat Gran, les obres del centre del poble, Saetde, els horaris dels autobusos o les infraestructures del Pas de la Casa, o altres qüestions que puguin preocupar a la ciutadania.  
 
La voluntat és que les trobades comencin amb una breu introducció dels temes que des del Partit Socialdemòcrata s’ha detectat que preocupen i després sigui la ciutadania qui exposi les problemàtiques que consideri.
 
Rios ha informat que un altre objectiu de les reunions és presentar el projecte polític que s’està desenvolupant des de fa mesos amb un equip de ciutadans. És un projecte liderat pel Partit Socialdemòcrata, “molt sòlid i obert”, ha dit el candidat, “que permet que  s’hi sumin totes les persones que creguin que aquí a Encamp cal un revulsiu per capgirar l’estat que tenim a la parròquia”. En aquest sentit, Rios confia que les reunions serveixin també perquè s’hi sumin més gent o altres formacions.  
 
En referència a la fórmula amb què el projecte polític concorrerà a les eleccions comunals, el candidat ha dit que encara no està definit i que s’està a l’espera de veure els suports que pot rebre des de tots els àmbits per acabar de definir-lo conjuntament amb totes les persones que s’hi hagin integrat. En el marc de la campanya electoral es presentarà el projecte polític que innovarà la manera de fer política parroquial. Perquè Rios està convençut que amb les fórmules polítiques tradicionals no es pot reactivar una parròquia que en molts àmbits ha tocat fons.
 
UNA COMPRA PRECIPITADA
Per altra banda, el candidat a la parròquia d’Encamp ha valorat que, si bé és cert que es necessita un bon parc al nucli encampadà, també “és precipitat optar a aquesta compra”. En aquest sentit, Rios considera que cal esperar a després de les eleccions per trobar una solució de manera conjunta entre tots els representants.
 
Així, Rios ha manifestat que “creiem que hi ha altres alternatives que el Comú no contempla i pensem que aquesta és una qüestió en la que no ens podem precipitar”. “Són 16 milions d’euros, una quantitat enorme, i s’ha d’estudiar com millor invertir-los”, perquè tant al Pas de la Casa com a Encamp “tenim una necessitat d’inversió” molt gran”, ha conclòs el candidat.
 
Han acompanyat a David Rios en aquesta trobada amb la premsa Eduard Ricard Garcia, Enric Riba, Teresa Recasens i Demelsa Azzopardi.
Territori: